Klauzula Informacyjna, Polityka Prywatności - Fabryka BHP

Klauzula Informacyjna i Polityka Prywatności

1. Kto jest administratorem Państwa danych osobowych?
Administratorem Państwa danych osobowych jest Fabryka BHP Monika Szarwark-Grabowska z siedzibą w Glinniku, ul. Słoneczna 7, 95-002, REGON 364652663, NIP 7262229279. Dane kontaktowe: e-mail: biuro@fabryka-bhp.pl
2. Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Państwa danych osobowych?
Celem przetwarzania danych jaki realizuje administrator danych jest: przygotowanie i przekazanie oferty w związku ze skierowanym do administratora danych za pośrednictwem strony internetowej www.fabryka-bhp.pl zapytaniem o ofertę, zapytaniem o produkty i usługi, kontakt za pośrednictwem formularza kontaktowego, pobranie materiałów promocyjnych, reklamowych, marketingowych.

3. Obsługa innych pytań skierowanych do administratora danych za pośrednictwem strony internetowej fabryka-bhp.pl poprzez formularz kontaktowy, kontaktowania się z Państwem w celach związanych ze złożonym zapytaniem
lub formularzem kontaktowym, w celu prowadzenia przez administratora danych marketingu usług własnych,
§prowadzenie badań i analiz przez administratora danych między innymi pod
kątem funkcjonalności strony internetowej, poprawy działania usług czy
oszacowania głównych zainteresowań i potrzeb odwiedzających, przechowywanie danych dla celów archiwalnych.
4. Czy muszą Państwo podać nam swoje dane osobowe?
Podanie danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do zrealizowania celu
związanego ze złożonym za pośrednictwem strony internetowej fabryka-bhp.pl.
5. Jakie mają Państwo uprawnienia wobec administratora danych w zakresie
przetwarzanych danych?
6. Gwarantujemy spełnienie wszystkich Państwa praw wynikających z ogólnego
rozporządzenia o ochronie danych. Państwa dane osobowe są przetwarzane na
podstawie wyrażonej zgody, przy czym przysługuje Państwu możliwość jej
wycofania w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z
prawem przetwarzania dokonanego przed wycofaniem. Jednocześnie posiadają
Państwo możliwość dostępu i aktualizacji podanych danych. Przysługuje Państwu
prawo do żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do
wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.
Mogą Państwo skorzystać z przysługujących praw kontaktując się z administratorem
przez powyższe dane kontaktowe.
Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych
Osobowych.
7. Komu udostępniamy Państwa dane osobowe?
Dane nie będą udostępniane innym podmiotom niż
uprawnionym na podstawie przepisów prawa.

8. Jak długo przechowujemy Państwa dane osobowe?
Administrator danych przechowuje Państwa dane osobowe w związku ze złożonym
za pośrednictwem strony internetowej fabryka-bhp.pl przez czas niezbędny do przygotowania oferty i
udzielenia odpowiedzi. Dodatkowo, dane mogą być przechowywane dla celów
zapobiegania nadużyciom i oszustwom, dla celów statystycznych i archiwizacyjnych
przez okres 10 lat od dnia otrzymania zapytania o produkt lub formularza
kontaktowego.
9. Czy przekazujemy Państwa dane do państw spoza Europejskiego Obszaru
Gospodarczego?
Twoje dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar
Gospodarczy.
10. Czy przetwarzamy Państwa dane osobowe automatycznie (w tym poprzez
profilowanie) w sposób wpływający na Państwa prawa?
W ramach realizowanego przetwarzania nie występuje profilowanie.

Skontaktuj się za nami ! Dostosujemy ofertę do Twoich potrzeb

Skontaktuj się

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.